Wij steunen Oekraïne
Child-Help

Voor een kind dat opgroeit in armoede met spina bifida en hydrocefalie, maakt uw steun een immens verschil. Met uw gift schenkt u medische bijstand, materiaal, schoolgeld, een veilige haven, …

€ 20

=
1 jaar continentiemateriaal

Geef een kind continentiemateriaal voor een jaar.

Dit is essentieel in de opvolging van kinderen met spina bifida. Op die manier zijn ze droog en infectievrij en kunnen ze een echt sociaal leven opbouwen door naar school te gaan en met vriendjes te spelen.

€ 47

=
1 shunt

Schenk een shunt, nodig voor een levensreddende operatie.

De shunt is een vrij eenvoudig implantaat, nodig om het overtollig hersenvocht af te voeren naar de buikholte. €47 is onbetaalbaar in landen waar eenvoudige boeren vaak minder dan €1 per dag verdienen.

€ 120

=
1 operatie

Draag de kosten van een endoscopische operatie.

De chirurg maakt met een endoscoop een opening in een van de hersenkamers waardoor het hersenvocht weg kan en in de bloedbaan wordt opgenomen.

Indien de som van uw giften dit kalenderjaar 40 euro of meer bedraagt, dan kunt u volgend jaar 45% terugvorderen via uw belastingaangifte (volgens de voorwaarden in artikel 145/33 WIB 92).

Voor onze kinderen in het Zuiden met een open ruggetje of waterhoofd is het bijna onmogelijk om aan het leven te beginnen.

Steun hen want iedereen heeft recht op een menswaardig bestaan.