Nieuws

Aardbevingen in Turkije en Syrië

Na de zware aardbevingen in het Zuidoosten van Turkije en het Noorden van Syrië, liggen duizenden mensen onder het puin en zijn er tienduizenden gewonden.

Lees meer

Schenkingen project Oekraïne

Recente schenkingen project Oekraïne.

Lees meer

Een avond met Mark Shepard!

Het was een inspirerende avond en mooie samenwerking tussen Child-Help, Solidagro en Pomona.

Lees meer

Child-Help Award 2022

Vanaf 2022 bekroont Child-Help een individu of organisatie die zich op een bijzondere manier verdienstelijk heeft gemaakt voor een verbetering van de kwaliteit van leven van onze doelgroep in het Globale Zuiden.

Lees meer

Een container naar Tanzania

Een lange weg, zowel in tijd als in afstand, legden we af om materiaal voor de kinderen met spina bifida en hydrocefalie op de juiste bestemming te krijgen.

Lees meer

"Kinderen moeten floreren in plaats van alleen maar te overleven".

Een interview met Collins Kabachelor, de nieuwe Landenvertegenwoordiger Oeganda van Child-Help.

Lees meer

Leven met spina bifida in Kenia

Geboren worden met spina bifida in een klein Noord-Keniaans dorpje waar men amper begreep wat een handicap was. Het was het lot van Francesca Naijipu. Hier lees je hoe ze haar problemen in haar kindertijd overwon, en daarna werk (en liefde) vond.

Lees meer

Hodi Tanzania: intro

Psychiater Dirk De Wachter trekt twee weken door Tanzania om projecten van Child-Help voor spina bifida (open rug) en hydrocefalie (waterhoofd) te bezoeken.

Lees meer

Hodi Tanzania! Een Pijnloze Injectie

Dirk De Wachter schrijft voor De Standaard een dagelijkse column over zijn bezoek aan enkele van onze projecten. Morgen vertrekt hij naar Tanzania, samen met een delegatie van Child-Help.

Aflevering 1 van de column kan je hier alvast meevolgen.

Lees meer